Skip to content

Träffa xperitus på Logistik & Affärssystem i Värnamo den 10 okt 2024

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Träffa xperitus Logistik & Affärssystem mässan i Värnamo 10 oktober 2024.

Är du redo att ta ditt företags affärsprocesser till nästa nivå? Besök oss på Logistik & Affärssystem i Värnamo den 10 oktober 2024, och upptäck hur vi kan hjälpa dig att automatisera och effektivisera din verksamhet med ett affärssystem från Oracle NetSuite.

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor och visa dig hur våra lösningar kan förbättra din verksamhet.

xperitus är Oracle NetSuite Partner och bidrar med gedigen industrikompetens och expertis inom tillverkning, distribution, fältservice/installation och projektbaserad verksamhet vid implementering av NetSuite affärssystem.

Som specialister på NetSuite och experter på affärsprocesser implementerar, konfigurerar och optimerar vi affärssystemet. Genom vår kompetens och erfarenhet säkerställer vi framgångsrika integrationer med effektiva flöden mellan applikationer och program i ett gränssnitt som är skräddarsytt och skalbart för din verksamhet.

Besök oss och ta det första steget mot en mer automatiserad och effektiv framtid med Oracle NetSuite!

 

Det här är NetSuite

  • Det ledande molnbaserade affärssystemet (SaaS-lösning).
  • Helt integrerat ERP-system – en plattform för alla affärsprocesser.
  • Prenumerationsbaserat = förutsägbar ägandekostnad.
  • Modulbaserat – betala bara för de moduler ni använder.
  • Två automatiska uppgraderingar per år ingår.
  • Inbyggda BI-komponenter.
  • Användarvänligt gränssnitt.
  • Alltid tillgängligt via webbläsare.
  • Ett affärssystem ni kan växa i!

Varför NetSuite?

Oracle NetSuite är det ledande molnbaserade affärssystemet som hjälper företag att effektivisera sina affärsprocesser och minska sina kostnader.

NetSuite erbjuder en svit av moduler som täcker allt från ekonomistyrning till sälj- och kundrelationshantering (CRM), lager- och orderhantering, tillverkning, material- och produktionsplanering, logistik, inköp, kvalitetskontroll, underhåll och projektledning. Modulerna är fullständigt integrerade så att du kan hantera alla processer från en och samma plattform. 

Systemet ger också god insyn i verksamheten, vilket i sin tur gör det enklare att fatta välgrundade beslut och effektivt hantera resurser.

NetSuite är flexibelt och anpassningsbart, med olika licensalternativ och lösningar som kan skräddarsys för att uppfylla specifika behov inom olika branscher.  

Läs mer om NetSuite affärssystem här.

 

Customer Success Story

xperitus har framgångsrikt implementerat affärssystemet NetSuite hos NTT Group, en ledande aktör inom öppen transmission med verksamhet över hela Norden och delar av norra Europa.

 

 

Boka möte med oss

Vill du veta mer om hur NetSuite kan hjälpa ditt företag att växa? 

Boka gärna ett möte med en av våra experter på affärssystem genom att fylla formuläret.

 

 

För mer information om våra lösningar, besök vår hemsida.

Här hittar du mer information om Logistik & Affärssystem i Värnamo 10 oktober 2024.

Vi ser fram emot att träffa dig i Värnamo den 10 oktober 2024!