Skip to content

Effektivisera din verksamhet

Vi erbjuder konsulttjänster för effektivisering av affärsprocesser, implementering av affärssystem samt förbättrings- och förändringsarbete.

Ta din verksamhet till nästa nivå

 • Vi erbjuder konsulttjänster för effektivisering av affärsprocesser, förbättringsprojekt och förändringsarbete.
 • Vi hjälper företag genom hela processen vid
  • Implementering av nytt affärssystem
  • Uppgradering av befintligt affärssystem
  • Integration av affärssystem med andra system
 • Vi finns med dig hela vägen, från förstudie, budgetering och planering till lösningsförslag, genomförande och avslut.
 • Genom att anlita xperitus får du tillgång till konsulter med över 25 års erfarenhet.
 • Vi använder oss av effektiva projektledningsverktyg från Oracle för att säkerställa smidiga processer.
Med utgångspunkt i dina unika affärsprocesser fokuserar vi på xperitus på att skapa mervärde för dig som kund. Många av våra konsulter har över 25 års branschspecifik erfarenhet av ett brett spektrum av tjänster – allt från implementering av affärssystem till utbildning och utveckling. Genom att anlita oss får du tillgång till den expertis som kan vara avgörande för att uppnå målen för ditt projekt. Upptäck alla våra tjänster nedan, eller boka in en kostnadsfri konsultation där vi utvärderar dina möjligheter och behov.
Våra konsulter har lång erfarenhet inom olika tjänsteområden, från projektledning och implementering eller uppgradering av affärssystem till förbättrings- och förändringsprojekt.
Vi erbjuder effektiva lösningar inom Oracles affärssystem JD Edwards EnterpriseOne och NetSuite. Vi erbjuder även konsulttjänster kring andra system, bland annat lager- och distributionssystem samt CRM. Vi har omfattande erfarenhet av flera programspråk och integrationslösningar med andra system. Dessutom erbjuder vi tjänster inom andra tekniska områden inom IT, såsom databaser, plattformar, operativsystem, nätverk och mer. 
Upptäck alla våra tjänster! Boka in en konsultation redan idag där vi utvärderar dina behov och möjligheter.
Implementering och driftsättning av affärssystem (ERP)

Implementering och driftsättning av affärssystem

Vi erbjuder alla typer av funktionell konsultation kring Oracles affärssystem JD Edwards EnterpriseOne och Oracle NetSuite ERP. Genom att anlita oss får du tillgång till den expertis som kan vara avgörande för att uppnå målen för ditt projekt. 

För att lyckas med implementeringen och driftsättningen av affärssystemet arbetar vi efter en väl beprövad plan som inkluderar analys och planering, design, utveckling, testning, driftsättning, support, utbildning och uppgradering. Varje företag har sina unika behov och mål, så faserna kan variera och överlappa varandra.

Konsulter inom projektledning 

För att bibehålla konkurrenskraft och effektivitet är det nödvändigt att ständigt förändra och förbättra sina affärsprocesser. Våra konsulter är specialiserade på att förstå och förbättra våra kunders affärsprocesser. Detta i kombination med lång erfarenhet från affärssystem har visat sig vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna för ett lyckat projekt.

Med vår expertis är vi redo att stödja och leda dig genom din förändringsresa, oavsett dess komplexitet.

Konsulter inom projektledning
Support av affärssystem (ERP system)

Support av affärssystem

Vår supportteam står till förfogande för att snabbt och effektivt hjälpa er att lösa era supportärenden. Vi har lång erfarenhet av att ge våra kunder support både på svenska och engelska samt support i olika typer av ärenden. 

När du anlitar xperitus erbjuder vi en enkel och transparent supportprocess där du via mejl och/eller via en kundportal alltid är uppdaterad med senaste status för era ärenden. Du har även full kontroll på kostnaderna genom vår godkännandeprocess vid service- eller andra ärenden som kräver åtgärder. Som ärendesystem använder vi Oracle NetSuite CRM där ärendehantering är en standardfunktion.

Tjänster

control-panel

Implementering av affärssystem

Vi erbjuder alla typer av funktionell konsultation kring Oracles affärssystem JD Edwards EnterpriseOne och Oracle NetSuite ERP.
market-positioning-1

Konsulter inom projektledning

Vår expertis hjälper er igenom hela processen vid implementering av ert nya affärssystem eller vid förändring av ett befintligt system.
user

Support av affärssystem

Vi erbjuder support med ärendehantering på både svenska och engelska för kunder som använder Oracle JD Edwards eller NetSuite ERP.

Hör av dig

Varmt välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om hur våra tjänster och produkter kan hjälpa just din verksamhet.