Skip to content

Träffa xperitus på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Träffa xperitus på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023

Träffa xperitus på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023, Elmia i Jönköping.

Om ni har utmaningar med skalbarhet och tillväxt, ekonomisk kontroll, lagefterlevnad, distribution och lagerhantering, eller ineffektiva affärsprocesser – då kan det vara dags att uppgradera ert ERP-system.

ERP-system är affärssystem som integrerar och automatiserar många av de verksamhetsprocesser som krävs för att driva ett företag, inklusive inköp, lagerhantering, kundservice, finanser och mycket mer.

Syftet med ett ERP-system är att bland annat att effektivisera processer, reducera kostnader, ge ökad finansiell kontroll och kunna nyttja data för bättre beslutsfattande.

Välkommen att träffa oss i monter C03:38!

 

Vi på xperitus har gjort åtskilliga implementeringar av Oracle NetSuite och JD Edwards EnterpriseOne. Vid sidan av systemimplementering så agerar vi som långsiktig partner till våra kunder och hjälper dem med deras process- och verksamhetsutveckling. Dessutom bistår vi företag som ska välja ERP-system.