Skip to content

Framgångsrik NetSuite-implementering hos NTT Group

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Framgångsrik NetSuite-implementering hos NTT Group

xperitus har framgångsrikt implementerat affärssystemet NetSuite hos NTT Group, en ledande aktör inom öppen transmission med verksamhet över hela Norden och delar av norra Europa.

Anders Ericsson, CFO på NTT Group, delar sina erfarenheter:

"Vi stod inför två huvudsakliga utmaningar. Den första var den pressade tidsramen. Den andra aspekten var komplexiteten i det befintliga systemet med dess många sidosystem. Så vår stora utmaning var att hitta en leverantör som inte bara kunde tillhandahålla de nödvändiga tjänsterna, utan också hade förmågan att förstå vår verksamhet och leverera en lösning inom den snäva tidsramen."

Anders Ericsson betonar att valet av xperitus som partner, grundade sig i xperitus förmåga att presentera en lösning som adresserade NTT Groups unika behov. Ytligt sett verkade de fyra olika systemen som NTT Group övervägde ganska likartade, men Anders Ericsson betonar att den avgörande skillnaden var personerna;

"Vi behövde en leverantör som inte bara kunde tillhandahålla de nödvändiga tjänsterna utan som också förstod vår specifika verksamhet. Utan en systemleverantör som förstod vår verksamhet tror jag att det hade blivit mycket, mycket svårare."

En annan framgångsfaktor enligt Anders Ericsson var xperitus raka och tydliga kommunikation:

"xperitus kunde klart och tydligt förklara systemets möjligheter. Att kunna säga 'nej, så kan man inte göra, men vi kan göra så här istället' och därigenom erbjuda likvärdiga eller i många fall till och med bättre lösningar, var något som vi verkligen uppskattade."

Den framgångsrika NetSuite-implementeringen, med en smidig övergång från det gamla affärssystemet med sina sidosystem och manuella arbetsmoment, förbättrade och effektiviserade NTT Groups affärsprocesser.

Med xperitus som en engagerad och förstående partner ser NTT Group nu fram emot att maximera NetSuites fulla potential och fortsätta sin resa med ett helt integrerat och effektivt affärssystem. Anders Ericsson avslutar;

"Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete med xperitus, så vi får in övriga bolag i NetSuite."

 

Se hela intervjun med Anders Ericsson och NTT Group.

Vill du också utforska möjligheterna med xperitus som partner? Boka en gratis konsultation idag!