Skip to content

Webinar: Upptäck kraften i ERP!

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Webinar: Upptäck kraften i ERP!

Välkommen till xperitus live webinar:

Effektivisera din verksamhet med ERP

Ta ditt företag till nästa nivå genom att utforska fördelarna med ett affärssystem som kan revolutionera din verksamhet.

På vårt webinar kommer du bland annat lära dig hur ett modernt, molnbaserat ERP-system kan:

  • Optimera affärsprocesser
  • Automatisera arbetsflöden
  • Förbättra kommunikationen
  • Leverera bättre beslutsunderlag

Om du står inför utmaningar som skalbarhet, ekonomisk kontroll, lagefterlevnad, försäljning- och kundupplevelse eller ineffektiva affärsprocesser, kan det vara dags att uppgradera till ett ERP-system.

Oavsett om du har ett befintligt affärssystem eller funderar på att implementera ett nytt, vårt webinar är öppet för alla. Vi tar dig igenom alla aspekter av ERP-system, inklusive ekonomistyrning, CRM, lagerhantering, tillverkning, logistik, inköp, HR och projektledning.

Registrera dig nu och ta chansen att lära dig mer om affärssystem och hur xperitus kan vara din partner för en framgångsrik uppgradering eller implementation. Missa inte denna möjlighet att öka ditt företags effektivitet och konkurrenskraft.

Anslut dig till oss på xperitus och låt oss tillsammans utforska möjligheterna med affärssystem.

Live Webinar:

Effektivisera din verksamhet med ERP

Datum: 23 november 2023
Tid: Kl. 10.00
Längd: 40 minuter

Vi på xperitus har gjort åtskilliga implementeringar av Oracles affärssystem; NetSuite och JD Edwards. Vi hjälper våra kunder med systemfrågor men också i hög grad med deras process- och verksamhetsutveckling. Dessutom bistår vi företag som ska välja ERP-system.

Med gedigen erfarenhet av process- och verksamhetsutveckling kan vi hjälpa ditt företag att öka effektiviteten, stärka kontrollen och maximera lönsamheten.
Vi har lång erfarenhet av att implementera affärssystem, men viktigast av allt, vi förstår de unika utmaningar och krav som din bransch står inför och vi skräddarsyr lösningar som är optimerade specifikt för tillverkningsindustri, distributörer, Field Service-företag med flera branscher. xperitus är Oracle Partner och experter på affärssystemet JD Edwards EnterpriseOne och NetSuite.
NetSuite tillhandahåller en kraftfull fältservicelösning som kan hjälpa företag att förbättra produktiviteten, minska kostnaderna och öka lönsamheten samtidigt som kundservicen förbättras. Om du letar efter en lösning som kan hjälpa dig att optimera din fältservice bör du överväga NetSuite affärssystem.