Skip to content

Höjdpunkter från JD Edwards Nordic Conference

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Höjdpunkter från JD Edwards Nordic Conference

JD Edwards Nordic Conference genomfördes tidigare i maj med stor framgång. Över 100 personer deltog för att dela insikter, lära av experter och nätverka med andra JDE-användare. Här summerar vi några av höjdpunkterna från årets evenemang. 


 

Christian Ostenfeldt, MD på xperitus, sammanfattar:

– Konferensen är ett sätt för oss att träffa våra kunder, låta dem träffa varandra och att förmedla den energi som finns i JDE-gemenskapen.

Så här tyckte deltagarna

De vanligaste svaren på frågan ”Varför är du här idag” inkluderade: För att ta del av nyheter och förbättringsmöjligheter, nätverka med andra och stärka teamet i en miljö utanför kontoret.

Michael Nilsson, chef för ett team applikationsspecialister på Toyota, sade: 

- Vi är här för att det är en bra teamaktivitet där vi får tillfälle att prata ihop oss och få inspiration. Att veta vad som är på gång inom systemet skapar mycket nya idéer som vi tar med oss hem. Det är också bra att träffa andra som är i liknande sits. Det finns ofta gemensamma utmaningar även om man verkar i olika branscher.

Fem livligt diskuterade områden

Energin var påtaglig under årets evenemang, med samtal och kunskapsutbyte kring många olika ämnen. Några av de mest diskuterade områdena var:

    1. Uppgraderingsprojekt för att hantera utmaningar och kunna utnyttja den senaste tekniken

    1. Implementering av smarta arbetsflöden och standardiserade arbetsprocesser

    1. Hantering av datakvalitetsutmaningar

    1. Tillbakagång från customisering till standardfunktionalitet

    1. Ökad automatisering och att få till mer proaktiva tillvägagångssätt

Det är kul att se hur mycket Oracle satsar på JD Edwards och att JDE-kunderna verkligen investerar i nästa fas av sin digitalisering, tyckte Christian Fronteras, CTO–Cloud på Redfaire International.

Höjdpunkter i agendan

Ett viktigt inslag var presentationen av Release 23 – Your Digital ERP. Mark Herwege och Bart Vanden Abeele, från Oracle, visade hur denna nya release erbjuder innovativa sätt att automatisera, optimera och transformera affärsprocesser.

De olika ”breakout-sessionerna” presenterade specifika JDE-funktioner och sätt att effektivisera olika processer. De handlade om allt från Kanban-hantering inom tillverkningsindustrin, till optimering av lagerresurser, till användningen av UDO’s för ökad effektivitet och mycket mer.

JDE-kunder ställde också upp och delade med sig av sina erfarenheter. Svenska Foder delade sin framgångshistoria och Volvo Penta och PreZero deltog i en paneldiskussion.

AJ Schifano, Product Manager på Oracle, avslutade konferensen på länk från Denver. Han gav en presentation på temat: ”The transformative shift from Process Automation to Enterprise Automation”.

Vi ser fram emot nästa år

Ett stort tack till alla deltagare, talare och organisatörer som bidrog till att göra konferensen så lyckad. Om du var där så hoppas vi att du fick med dig mycket värdefull kunskap och inspiration. 

Missade du konferensen? I så fall hoppas vi få se dig på nästa års JD Edwards Nordic Conference.

Konferensen gav oss på xperitus en stor dos energi. Det var enormt inspirerande att träffa alla kunder och gästtalare. Vi ser redan fram mot nästa års konferens och att fortsätta att stödja JD Edwards-kunder i deras utveckling.