Skip to content

NetSuite Starter Edition - ERP för små och snabbt växande företag

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Oracle NetSuite Starter Edition: Den perfekta ERP-lösningen!

Oracle NetSuite Starter Edition är den optimala ERP-lösningen (Enterprise Resource Planning = Affärssystem) för små och snabbt växande företag. Med en färdigkonfigurerad plattform, snabb implementering och stöd för centrala processer som ekonomi, inköp, lagerhantering och CRM, får ditt företag de verktyg som behövs för att styra och effektivisera verksamheten.

Med Oracle NetSuite Starter Edition får du en kraftfull plattform som stödjer tillväxt och processoptimering. Oavsett om det handlar om att förbättra ekonomihanteringen, effektivisera lagerprocesser eller få bättre kundinsikter, erbjuder NetSuite Starter Edition en integrerad lösning som levererar omedelbar affärsnytta. Systemet har förkonfigurerade automationer, funktionella roller samt omfattande fördefinierade rapporter och nyckeltal, vilket möjliggör en snabb och effektiv implementering – till ett fast pris.

Fördelar med NetSuite Starter Edition

  • Snabb implementering: NetSuite Starter Edition levereras med förkonfigurerade automatiseringar och användarvänliga gränssnitt som tillhandahåller nyckeltal och rapporter i realtid. Inga omfattande anpassningar krävs för att komma igång.
  • Kostnadskontroll: Med ett fast pris på implementeringen och två årliga uppgraderingar inkluderade i licensen kan ditt företag vara säkert på att alltid använda den senaste tekniken utan överraskningar i budgeten.
  • Användarstruktur: Med fördefinierade roller som bland annat ekonomichef, säljare och inköpare möjliggör NetSuite Starter Edition snabb implementering och ger varje användare tillgång till relevanta verktyg.
  • Översikt och insikter: NetSuite Starter Edition ger en helhetssyn över verksamheten med realtidsdata, så att du snabbt kan identifiera till exempel lagerbrister, se kassaflödesstatus eller följa försäljningsutvecklingen, vilket möjliggör snabbare och mer välgrundade beslut.
  • Flexibilitet: Tack vare en modulär implementering kan ditt företag börja med de funktioner som skapar störst affärsnytta och bygga vidare i takt med att behoven utvecklas.
  • Partnerskap: Tillsammans med xperitus som implementationspartner får du långsiktigt stöd, rådgivning och expertis genom hela övergångsprocessen – från implementering till löpande användning.
  • Ett system att växa i: NetSuite är det enda affärssystem du behöver – ett system att växa i över tid, från flera användare till mer funktionalitet och bolag i flera länder.

Snabb implementering

NetSuite Starter Edition är särskilt utformat för att snabbt kunna tas i drift. xperitus erbjuder implementerings till ett fast pris, där fokus ligger på att leverera mätbar affärsnytta inom veckor snarare än månader. Genom att migrera data från dina befintliga system och utbildning av din personal säkerställer vi en smidig övergång till det nya systemet. Oavsett om det gäller att hantera ekonomi, lager, inköp eller kundrelationer kommer ditt företag snabbt att kunna dra nytta av NetSuite Starter Editions fulla potential.

Detta ingår i NetSuite Starter Edition

NetSuite Starter Edition erbjuder komplett stöd för centrala affärsprocesser såsom ekonomi, lagerhantering, inköp, kundorder och CRM (Customer Relationship Management). Systemet kan hantera ett företag med flera platser och lager inom Sverige och inkluderar 5 användare, med möjlighet att utöka antalet vid behov. Dessutom ingår dokumentmallar för fakturor och inköpsorder, avancerade rapporteringsverktyg samt funktionalitet för att generera bankfiler för leverantörsbetalningar.

Med fördefinierade användarroller kan NetSuite Starter Edition anpassas till specifika behov i din organisation. Utöver standardfunktionerna erbjuder NetSuite Starter Edition även en rad tillvalsmoduler som kan utökas i takt med företagets behov. Dessa inkluderar tillägg för tillverkning och projekthantering, samt integrationer till marknadsplatser, e-handelsplattformar och logistikleverantörer.

Varför välja NetSuite?

NetSuite är det ledande molnbaserade affärssystemet på marknaden. Som en del av Oracle-familjen erbjuder NetSuite en stabil molnplattform utformad för att växa med ditt företag. Detta gör NetSuite till ett pålitligt system för företag världen över.

Systemet är utformat för att hantera ditt företags verksamhetsprocesser i molnet, vilket har varit en grundpelare sedan starten. Detta gör NetSuite till ett perfekt verktyg för företag som siktar på att växa och optimera sin effektivitet.

Med sin skalbarhet kan NetSuite smidigt anpassas till behoven hos såväl små företag som stora globala koncerner. En av NetSuites styrkor är dess flexibilitet och användarvänlighet. Lösningen anpassas efter varje företags unika behov och erbjuder avancerade funktioner såsom arbetsflöden, sökfunktioner, rapportering och rollbaserade instrumentpaneler, vilket bidrar till en överlägsen användarupplevelse.

NetSuite kan även integreras med en mängd andra system och tjänster.

Med kostnadsfria uppgraderingar två gånger per år, säkerställer NetSuite att ditt företag alltid har tillgång till den senaste funktionaliteten utan några extra kostnader eller störande avbrott.

Om xperitus

xperitus är en erfaren Oracle-partner som har hjälpt flera företag att implementera NetSuite. Vi arbetar nära ditt företag för att förstå era specifika behov och säkerställer en smidig implementation av NetSuite Starter Edition, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigast – att driva och utveckla verksamheten.

Välkommen att kontakta mig, så berättar jag mer om hur NetSuite Starter Edition kan göra skillnad för ditt företag!

Hugo Englert

Sales Development Representative