Upptäck kraften i ERP!

Välkommen till xperitus live webinar:

Effektivisera din verksamhet med ERP

Ta ditt företag till nästa nivå genom att utforska fördelarna med ett affärssystem som kan revolutionera din verksamhet.

På vårt webinar kommer du bland annat lära dig hur ett modernt, molnbaserat ERP-system kan:

  • Optimera affärsprocesser
  • Automatisera arbetsflöden
  • Förbättra kommunikationen
  • Leverera bättre beslutsunderlag

Om du står inför utmaningar som skalbarhet, ekonomisk kontroll, lagefterlevnad, försäljning- och kundupplevelse eller ineffektiva affärsprocesser, kan det vara dags att uppgradera till ett ERP-system.

Oavsett om du har ett befintligt affärssystem eller funderar på att implementera ett nytt, vårt webinar är öppet för alla. Vi tar dig igenom alla aspekter av ERP-system, inklusive ekonomistyrning, CRM, lagerhantering, tillverkning, logistik, inköp, HR och projektledning.

Registrera dig nu och ta chansen att lära dig mer om affärssystem och hur xperitus kan vara din partner för en framgångsrik uppgradering eller implementation. Missa inte denna möjlighet att öka ditt företags effektivitet och konkurrenskraft.

Anslut dig till oss på xperitus och låt oss tillsammans utforska möjligheterna med affärssystem.

Live Webinar:

Effektivisera din verksamhet med ERP

Datum: 23 november
Tid: Kl. 10.00
Längd: 40 minuter

Registrera dig nu genom att skicka ditt namn till pia.weinz-karlsson@xperitus.com.

Vi på xperitus har gjort åtskilliga implementeringar av Oracles affärssystem; NetSuite och JD Edwards. Vi hjälper våra kunder med systemfrågor men också i hög grad med deras process- och verksamhetsutveckling. Dessutom bistår vi företag som ska välja ERP-system.