Specialiserade på affärsprocesser

xperitus grundades 2008 av en grupp erfarna konsulter inom affärsprocesser och implementering av affärssystem.

Vi är ett konsultbolag som är verksamma i Norden med huvudkontor i Jönköping och lokal närvaro i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Vi är specialiserade på alla typer av tjänster och integrering rörande Oracle JD Edwards EnterpriseOne, Oracle JD Edwards World och Oracle NetSuite. Flera av våra konsulter har över 20 års erfarenhet av Oracles affärssystem inom varierande branscher.

Våra konsulter är vana vid att arbeta i internationella miljöer med mix-kulturella team. Tillsammans kombinerar vi erkända färdigheter med lång erfarenhet från olika branscher och sektorer. Vi erbjuder kostnadseffektiva och innovativa lösningar i syfte att skapa långsiktiga samarbeten och långvarigt värde för kund.

rfsmart1
reportsnow

xperitus

Partnerskap — Redfaire International

Redfaire International är ett globalt samarbete mellan elva Oracle ERP-partners, inklusive xperitus. Vi hjälper våra kunder med hela processen från kartläggning till implementering av Oracles ERP-produkter. Tillsammans är vi Oracle Platinum partners till följd av vår samlade djupa erfarenhet ifrån utvalda branschvertikaler. Redfaire International består av mer än 650 konsulter placerade i över 23 länder. Partnerskapet erbjuder även 24/7 support och vägledning för att säkerställa optimal systemfunktion och produktivitet för användaren.

Oracle Partners

Logotyp för xperitus i grå
Redfaire logotyp.
FSS logotyp.
cadran consultancy logotyp.
sinfoone logotyp.
Qualita logotyp.
Terillum logotyp.
fusion5 logotyp
mpl logotyp.
Grön logotyp.
Vigilengs logotyp