Skip to content

Vilka krav bör vi ställa på vårt nya affärssystem?

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Vilka krav bör vi ställa på vårt nya affärssystem?

När ni som företag ska investera i ett nytt affärssystem är det viktigt att ni i ett första skede ser över vilka behov ni har, identifierar eventuella problem samt prioriterar vilka funktioner och tjänster som är viktiga för er verksamhet. Att byta affärssystem är en relativt stor process och det är därför det är en fördel att vara väl förberedd innan man tar viktiga beslut och påbörjar ett byte. Även för företag som ska integrera sitt första affärssystem bör se över behov och eventuella flaskhalsar i ett tidigt skede. 

Flexibelt och skalbart affärssystem

Eftersom många affärssystem idag är skalbara molnlösningar kan ni som verksamhet ställa krav och ha förväntningar på lösningar som passar just er organisation. Det handlar om att identifiera er egen organisations utmaningar för att på så vis veta vilka krav ni ska kunna ställa på ert nya affärssystem. Vad inom verksamheten tar mer tid än ni har utrymme för? Vilken typ av uppgifter bromsar er? Men det är då ytterst viktigt att förmedla de krav och förväntningar ni har till leverantören av affärssystem – först då kan ett affärssystem bli skräddarsytt för just ert företag.

Effektivisering – tidsbesparande och ekonomiskt lönsamt

Är ni ute efter automatisk hantering som eliminerar all den manuella dokumenthantering som förekommer? Behöver ni verktyg för att kunna analysera, hantera och identifiera problem, lagerhållning, transport och ordrar? Behöver ni inom verksamheten mobila och smarta lösningar eller automatisk ekonomihantering? Det är just den här typen av funktionaliteter som ni inom er verksamhet kan ställa krav på och förvänta er av ett molnbaserat affärssystem. Ett affärssystem som är anpassat efter just era behov kommer att hjälpa er att effektivisera arbetet – det är både tidsbesparande och lönsamt ekonomiskt. Med hjälp av ett affärssystem som är anpassat efter er kan ni fokusera på det som ni gör bäst. 

Vilket affärssystem ska ni välja?

Affärssystem, även kallat erp-system, är till för att underlätta och effektivisera arbetet inom organisationer – och då är det just det ni ska kunna förvänta er. NetSuite är idag världsledande inom publika och molnbaserade affärssystem och har det industriledande gränssnitt (UI) som är utvecklat med slutanvändaren i fokus. Netsuite levereras med inbyggd affärsintelligens (BI) med hundratals inbyggda BI-komponenter. 


Hos oss på xperitus har vi lång och gedigen erfarenhet av branschen. Boka en kostnadsfri konsultation med oss så berättar vi mer om hur ni kan få ett flexibelt och skalbart erp-system som är anpassat efter er verksamhet.