Skip to content

Integrerat affärssystem för internationella företag och organisationer

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Integrerat affärssystem för internationella företag och organisationer

Har ni en internationell organisation med verksamhet i flera länder? Upplever ni att det är en utmaning att få en komplett översikt över verksamheten? Läs vidare så går vi igenom hur ni kan lösa några av de utmaningar ni står inför genom att välja rätt ERP-system för just er verksamhet. 

Minska interna utmaningar

En stor utmaning som många företag och organisationer möter är att verksamheten blir för stor för det affärssystem som används. I synnerhet gäller det stora internationella företag som har verksamhet på flera olika platser i världen. Att använda ett väl fungerande integrerat affärssystem i en internationell organisation minskar utmaningar som ni annars kan möta internt. Ett molnbaserat affärssystem har oftast rätt förutsättningar för att ni som företag ska kunna växa i den takt ni önskar.

En annan fördel med ett integrerat molnbaserat affärssystem i en internationell organisation är att ni kan få en bra överblick över hela verksamheten, eftersom ett sådant affärssystem kan användas på flera platser runt om i världen. 

Välj rätt affärssystem

Det är viktigt att välja ett affärssystem efter egna behov, och inte försöka anpassa verksamheten efter det system ni har. Då är det bättre att kontakta oss för att gå igenom de behov ni har så att ni får rätt system för just er verksamhet. Det primära värdet i ett affärssystem är att det effektiviserar och förenklar genom att bryta ner hinder mellan affärsenheter.

Integrerade affärssystem

Det finns flera olika integrerade affärssystem på marknaden idag. NetSuite och JD Edwards EnterpriseOne är två molnbaserade affärssystem från Oracle som kan hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå.

NetSuite är idag världsledande inom publika och molnbaserade affärssystem. Ett fördelaktigt ägande med hög kostnadseffektivitet och tillgänglighet erhålls tack vare att NetSuite från början byggdes som ett molnbaserat affärssystem. I realtid från en enhetlig databas får ni tillgång till hundratals inbyggda BI-komponenter eftersom affärssystemet levereras med inbyggd affärsintelligens. NetSuite är helt enkelt ett affärssystem som passar er inom en internationell organisation. 

Behöver er internationella organisation utvärdera ert nuvarande affärssystem? Vi har lång erfarenhet av branschen och våra experter kan hjälpa er med hela processen – från första förstudie till implementeringen av ert nya affärssystem. Boka en kostnadsfri konsultation redan idag så kartlägger vi möjligheterna för just er!