Skip to content

Effektivisera er verksamhet med kunskap om Oracles affärssystem

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Effektivisera er verksamhet med kunskap om Oracles affärssystem

Automatisera och effektivisera arbetsprocesser med ett skalbart affärssystem som ger flexibilitet och en stabil grund för verksamheten, går det? Med ett affärssystem från Oracle är det just det som är de främsta fördelarna. Läs vidare så berättar vi mer om Oracle och dess olika framgångsfaktorer. 

Vad är Oracle affärssystem – och varför behöver vi det?

När ni ska välja affärssystem är planering och förberedelse lika viktigt som implementeringen av det nya affärssystemet. Ni bör fundera över vilka funktioner som ni behöver för att just er organisation ska kunna växa och utvecklas till det bättre. Med rätt expertis och konsultation kring Oracles affärssystem är chansen stor att ni får en lyckad ERP-implementation av, vilket av Oracles affärssystem ni än väljer, JD Edwards EnterpriseOne eller NetSuite.

Lyckad implementering av Oracle – utbildning är nyckeln

En annan viktig framgångsfaktor när det kommer till ett framgångsrikt projekt och en lyckad implementering är kunskap och utbildning. Genom att ta hjälp av oss, som har över 20 års erfarenhet av Oracles utbildningar inom affärssystem minskar framtida supportbehov och verksamhetens konkurrenskraft ökar. Det blir både kostnadseffektivt och tidseffektivt för er som kund. 

Oracle partner – din hjälp för ett lyckat ERP-system

På xperitus är vi specialiserade på Oracles affärssystem och att undvika flaskhalsar när det kommer till implementering av exempelvis Oracle JD Edwards EnterpriseOne, Oracle JD Edwards World och Oracle NetSuite. Med över 20 års erfarenhet erbjuder vi tjänster som utbildningar inom ERP-system, support, utveckling, teknologi och projektledning. Vi, som Oracle partners, brinner för att att skapa kostnads- och tidseffektiva lösningar för verksamheter runt om i Norden.

Oracle integration – för optimalt skräddarsytt affärssystem

Ibland är kanske inte ett affärssystem fullskaligt och optimalt utan integration av andra system som finns på marknaden. Förbli konkurrenskraftiga och effektivisera arbetet – med oss på xperitus får ni rätt kunskap inom utvecklingstjänster. Tillsammans med oss på xperitus får ni värdefull erfarenhet av Oracle integration och vi hjälper er att utvecklas så att ni nyttjar en optimal integrering med andra system på marknaden.

Ska ni byta affärssystem eller behöver utbildning och kunskap inom Oracles affärssystem? Tveka inte, kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg grundat på era förutsättningar och behov. Vi hjälper er med det som vi gör bäst – så att ni kan fokusera på det som ni gör bäst.