Skip to content

Effektivisera er verksamhet med ett molnbaserat affärssystem

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Effektivisera er verksamhet med ett molnbaserat affärssystem

Molnbaserade affärssystem nås via internet istället för via en programvara. De är mycket effektiva och kan hjälpa er att växla upp er verksamhet på många olika sätt – läs mer så förklarar vi på xperitus hur. 

Byt till ett molnbaserat affärssystem och bli mer effektiva

De senaste åren har affärssystemen blivit betydligt effektivare och de öppnar nu upp för flera möjligheter inom automatisering och digitalisering. Samtidigt är det många företag i Sverige som inte hänger med i den digitala utvecklingen och som riskerar att bli utkonkurrerade av övriga aktörer. Om ni har haft samma affärssystem i flera år kan det därför vara hög tid att överväga en uppgradering till ett molnbaserat affärssystem som kan bespara er både tid och pengar genom att automatisera era manuella processer. 

Fördelarna med ett molnbaserat affärssystem

Ett molnbaserat affärssystem, likt NetSuite eller JD Edwards EnterpriseOne, besitter många fördelar som kommer göra stor skillnad i er produktivitet. Hög tillgänglighet, stor flexibilitet och en ökad effektivitet är några av anledningarna till att många byter ut sitt gamla affärssystem mot ett molnbaserat. 

Hög tillgänglighet

Genom att åtkomsten till affärssystemet sker via internet istället för via en programvara är ett molnbaserat affärssystem ett användarvänligt alternativ med hög tillgänglighet. Det innebär att företagets anställda kan komma åt all information som finns lagrad i molnet oavsett vart i världen de befinner sig – en stor fördel i dagens globaliserade värld. 

Automatiserade processer

De nya molnbaserade affärssystemen är utvecklade med teknikstöd för effektivisering och automatisering. Det här möjliggör att ni kan automatisera era manuella processer och frigöra tid till övriga processer som kräver er uppmärksamhet. 

Ökad flexibilitet

Med ett modernt affärssystem blir det enklare att uppdatera era rutiner och processer enligt marknadens utveckling och nya branschstandarder. Ni kommer att hålla jämna steg med era konkurrenter och minimerar risken för att bli utkonkurrerade av mer effektiva aktörer.

NetSuite och JD Edwards EnterpriseOne

Det finns flera olika molnbaserade affärssystem på marknaden idag. NetSuite och JD Edwards EnterpriseOne är två molnbaserade affärssystem från Oracle som kan hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå. Båda två erbjuder integrerade lösningar som kommer att skapa affärsnytta för er under en lång tid framöver. 

Behöver ni hjälp med valet av molnbaserat affärssystem? Vi har lång erfarenhet av branschen och våra experter kan hjälpa er med hela processen – från första förstudie till implementeringen av ert nya affärssystem. Kontakta oss om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa just er verksamhet.