Skip to content

Affärssystem för växande företag

No quod sanctus instructior ius, et intellegam interesset duo. Vix cu nibh gubergren dissentias. His velit veniam habemus ne. No doctus neglegentur vituperatoribus est, qui ad ipsum oratio. Ei duo dicant facilisi, qui at harum democritum consetetur.
Affärssystem för växande företag

Om ni är ett företag i tillväxtfas så är ett skalbart och helhetstäckande affärssystem en god investering som kommer att hjälpa er på vägen. Att få en tydlig överblick över såväl ekonomi som administration effektiviserar ert arbete och kan tillåta er att växa i en ännu snabbare takt. Här delar vi på xperitus med oss av hur företag i tillväxt kan tjäna på ett affärssystem och vad fördelarna är.

Fördelarna med ett affärssystem för företag i tillväxtfas

Med ett affärssystem kan ni ta full kontroll över ert företag och effektivisera ert arbete, något som kanske är ännu viktigare för företag med visionen att växa. Affärssystemet NetSuite fungerar lika bra för stora företag som för företag i tillväxtfas och hjälper er att arbeta smartare. Med hjälp av affärsintelligens (BI) kan ni dessutom få viktiga insikter som driver er verksamhet framåt.

Spara tid och pengar

Att effektivisera arbetet både när det kommer till tid och kostnader är något som alla företag strävar efter. Med ett affärssystem kan även växande företag få en god överblick över ekonomin och undvika onödiga kostnader, samt upptäcka brister i nuvarande processer. Dessutom hjälper det er att optimera och planera företagets resurser vilket ökar era marginaler. Samla allt på ett ställe – administration, försäljning, logistik och lagerhantering – och nå ert företags fulla potential.

Ta del av viktiga insikter

Affärsintelligens, eller Business Intelligence (BI), är ett verktyg som hjälper er att samla in och strukturera viktig data. Det integrerar data och rapporter från olika affärsprocesser och ger er ett helhetsperspektiv över hur väl er verksamhet fungerar. Affärssystemet NetSuite levereras med hundratals inbyggda BI-komponenter som underlättar det administrativa arbetet och som ger er viktiga insikter om hur ni bör ta ert företag framåt. Att arbeta proaktivt med data som grund hjälper även er att förbli konkurrenskraftiga på den ständigt evolverande marknaden. 

Öka företagets agilitet

Med ett implementerat affärssystem blir företag mer agila och kan lättare anpassa processerna efter tillväxten. Detta är extra viktigt för företag som planerar att växa och motiverar investeringen ytterligare. Med moderna och digitala processer blir ert företag mer flexibelt och gör en eventuell utökning betydligt smidigare. 

Vilket affärssystem ska jag välja?

Ett affärssystem är en investering som ska vara hållbar en lång tid framöver och det gäller att välja med omsorg. Därför är det viktigt att begrunda företagets framtid och vart ni vill satsa på att vara i framtiden. Kanske vill ni utveckla verksamhetens områden eller växa i storlek – oavsett är det viktigt att affärssystemet är anpassat efter era visioner och framtidsplaner. 

Vi på xperitus är experter på affärssystem och arbetar alltid med våra kunders affärsprocesser som utgångspunkt. Välkommen att kontakta oss för att få mer information om affärssystem och hur vi kan hjälpa just ert företag.