Industriell tillverkning

Både JD Edwards EnterpriseOnes tillverkningsmoduler och NetSuites tillverkningsapplikation hjälper produktionsverksamheter att utveckla, tillverka och distribuera produkter på ett kostnadseffektivt sätt. Verktygen ökar produktiviteten i processer och optimerar samtidigt resurser för att säkerställa kundnöjdhet och förväntningar inom pris, kvalitet och leverans.

xperitus erbjuder konsulter med omfattande branschkunskap inom tillverkningsindustrin. Detta i kombination med lång erfarenhet från affärssystem har visat sig vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna till en lyckad ERP-implementation.

Fördelar

JD Edwards EnterpriseOne

Ett integrerat affärssystem med omfattande funktionalitet som stödjer en lång rad av affärsprocesser. JD Edwards EnterpriseOne erbjuder konkurrenskraftiga lösningar för framförallt tillverkningsindustrin, grossister/distributörer samt bygg- och ingenjörsföretag. Systemet är anpassningsbart efter kundens eget val av databas, operativsystem och hårdvara – en unik fördel.

Läs mer

NetSuite

Ett molnbaserat affärssystem designat för att stödja och effektivisera den dagliga verksamheten för bolag i alla storlekar och branscher. NetSuite används idag av mer än 40.000 olika företag och organisationer. Genom att från grunden byggts som just ett molnbaserat affärssystem erhålls ett fördelaktigt ägande med hög kostnadseffektivitet och tillgänglighet.

Läs mer