CRM

Med NetSuite får du en komplett CRM-lösning med säljstöd för dina säljare samt låter din marknadsavdelning hantera kampanjer och nyhetsbrev direkt från NetSuite via mejlutskick. Behöver du stöd för kundsupport med ärendehantering så ingår även detta, likt möjligheten att låta dina samarbetspartners samarbeta med dig direkt i NetSuite. Med denna totallösning får din organisation ett CRM verktyg som säkerställer kundnöjdhet, ökar ny- och merförsäljning samt underlättar din marknadsföring.

xperitus erbjuder konsulter med bred kunskap och erfarenhet av att implementera CRM-lösningar åt företag i olika branscher. Detta i kombination med lång erfarenhet från ERP-system har visat sig vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna till en lyckad ERP-implementation.

Fördelar

NetSuite

Ett molnbaserat affärssystem designat för att stödja och effektivisera den dagliga verksamheten för bolag i alla storlekar och branscher. NetSuite används idag av mer än 40.000 olika företag och organisationer. Genom att från grunden byggts som just ett molnbaserat affärssystem erhålls ett fördelaktigt ägande med hög kostnadseffektivitet och tillgänglighet.

Läs mer