Skip to content

NetSuite CRM (customer relationship management)

Med NetSuite's totallösning får din organisation ett CRM-verktyg som säkerställer kundnöjdhet, ökar ny- och merförsäljning samt underlättar din marknadsföring. xperitus har bred erfarenhet av att implementera CRM-lösningar.

360° kundvy

Öka transparensen och få en totalbild över kundrelationen med en CRM-lösning.

Med Oracle NetSuite ERP får du en komplett CRM-lösning med säljstöd för dina säljare samt låter din marknadsavdelning hantera kampanjer och nyhetsbrev direkt från Oracle NetSuite ERP via mejlutskick. Behöver du stöd för kundsupport med ärendehantering så ingår även detta, likt möjligheten att låta dina samarbetspartners samarbeta med dig direkt i Oracle NetSuite ERP. Med denna totallösning får din organisation ett CRM-verktyg som säkerställer kundnöjdhet, ökar ny- och merförsäljning samt underlättar din marknadsföring.
xperitus erbjuder konsulter med bred kunskap och erfarenhet av att implementera CRM-lösningar åt företag i olika branscher. Detta i kombination med lång erfarenhet från ERP-system har visat sig vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna till en lyckad ERP-implementation.

Fördelar

loupe

Total överblick

Ökar transparensen och ger en totalbild över kundrelationen.
practice

Full kontroll

Ger full kontroll över sälj- och marknadsaktiviteter.
handshake-1

Smidig ärendehantering

Ärendehantering integrerad med säljprocessen.

link

Integrerad lösning

Integrerad lösning tillsammans med ett affärssystem, eller som separat lösning.
global-network

Global lösning

Ta del av en global lösning med lokalt stöd.
management

Ökat samarbete

Få ett ökat samarbete med en kund- och partnerportal.

Hör av dig

Varmt välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om hur våra tjänster och produkter kan hjälpa just din verksamhet.