Nyheter

Träffa xperitus på Elmia Subcontractor 12-14 november 2024

Skriven av Pia Weinz Karlsson | Oct 3, 2024 2:19:33 PM

Elmia Subcontractor är norra Europas främsta mötesplats för underleverantörer inom tillverkningsindustrin. Mässan erbjuder en fantastisk möjlighet att nätverka och hitta innovativa lösningar för morgondagens utmaningar. xperitus finns på plats i monter B02:96.

Specialister på affärssystem

Har ditt företag utmaningar med skalbarhet, ekonomisk kontroll och ineffektiva processer? Då kan det vara dags att överväga ett nytt affärssystem, men att hitta rätt system kan vara en utmaning. Det handlar om att säkerställa rätt funktionalitet, ha full kostnadskontroll och välja en lösning som kan stödja företagets utveckling i alla faser.

NetSuite är världens ledande molnbaserade affärssystem med fler än 40,000 kunder globalt. NetSuite är en helt integrerad och prenumerationsbaserad ERP-lösning där två automatiska uppgraderingar per år ingår i licenskostnaden, vilket säkerställer att ert system alltid är uppdaterat med de senaste funktionerna och säkerhetsåtgärderna.

  • Molnbaserad lösning
  • Prenumerationsbaserat = förutsägbar kostnad
  • Ett flexibelt system att växa i över tid
  • Två automatiska uppgraderingar per år ingår

Med moduler som hanterar allt från ekonomi, tillverkning, inköp och order till lager och försäljning, kan NetSuite stödja er i alla processer. Systemet centraliserar all data i en enda plattform, vilket ökar effektiviteten och underlättar beslutsfattandet.

NetSuite är anpassningsbart och skalbart, vilket gör att man enkelt kan lägga till nya funktioner eller expandera till nya marknader utan att behöva fundera på underliggande infrastruktur. Detta gör NetSuite till det perfekta affärssystemet för att möta dagens snabba förändringar och framtida utmaningar.

Experter på affärsprocesser

xperitus har under 15 år specialiserat sig på att tillhandahålla affärssystemlösningar för företag inom tillverkningsindustrin, distribution, grossisthandel, projektbaserad verksamhet och Field Service. För små och växande företag erbjuder vi paketlösningen NetSuite Starter Edition. Vi erbjuder:

  • Snabb implementering
  • Branschkunnande
  • Verksamhetsfokus
  • En långsiktig partner

xperitus är även din långsiktiga partner för att stödja ditt företags processutveckling och verksamhetsförbättringar. Vi hjälper också företag att välja rätt ERP-lösning.

Förutom NetSuite är xperitus Oracle-partner för JD Edwards, ett kraftfullt ERP-system för komplexa verksamheter. Med vår djupa expertis och erfarenhet inom JD Edwards hjälper vi företag att optimera sina affärsprocesser och möta växande krav. Mer information om våra tjänster hittar du på vår hemsida, xperitus.com.

Välkommen till vår monter!

Välkommen att besöka oss i monter B02:96 för att diskutera era specifika behov och ta reda på hur vi kan hjälpa er att effektivisera er verksamhet och växa med ett modernt ERP-system.

Vi ser fram emot att träffa er på Elmia Subcontractor!

Registrera en kostnadsfri biljett på Tickster. 

Boka möte med xperitus på mässan.