ORACLE NETSUITE – ÅTERIGEN EN LEDARE I GARTNERS 2019 MAGIC QUADRANT

För andra året i rad har det Stamford baserade konsultföretaget Gartner Inc. placerat Oracle NetSuite som en av ledarna i sin ’Magic Quadrant’ för molnbaserade finanssystem för medelstora, stora och globala företag.

Som endast en av de tre utpekade ledarna, bland totalt 10 leverantörer som Gartner utvärderat, har Oracle NetSuite förbättrat sin förmåga att leverera enligt sin tidigare utpekade vision sedan den förra publicerade ’Magic Quadrant’ enligt rapporten.

Detta är en viktig bekräftelse för Oracle NetSuite som alltid haft, och fortsatt har fokus på kundnöjdhet under hela livscykeln. Med den senaste lanserade produkten SuiteSuccess har Oracle NetSuite tagit detta till en ny nivå. Baserat på erfarenheterna från tiotusentals implementationer världen över de senaste två decennierna, erbjuder SuiteSuccess färdigkonfigurerade och optimerade affärsprocesser skräddarsydda för olika branscher vilket levererar affärsvärde snabbare. En optimerad och tydlig igenomtänkt strategi används från första säljkontakten med kunden till implementation och senare support av mjukvaran. SuiteSuccess innehåller fördefinierade användarroller, dedikerade processflöden och KPI’er som är anpassade efter varje industri samt färdiga rapporter och användarmenyer.

Det är inte bara Gartners rapport som bekräftar NetSuite’s tydliga fokus på kundnöjdhet, även NetSuite’s egna interna siffror understryker detta.
Under det gångna året har detta betytt

  • 45% snabbare implementationer
  • 35% övergripande ökning i kundnöjdhetsundersökningar (NPS)
  • 97% ökning av kundnöjdhet gällande tjänsteleveranser (NPS)
  • 45% reducering av implementationskostnader
  • 10% reducering av behovet av förändringar under implementationen

Det är dessa typer av resultat som får kunder som The Second City i Chicago, American Cancer Society och många fler företag världen över, att besluta sig för att implementera Oracle NetSuite.

Affärssystemet NetSuite ”föddes i molnet” som en publik molnlösning med multitenant teknologi, och skapades för att stödja ett företags alla affärsprocesser.
Oracle NetSuite erbjuder långt mer än bara lösningar för finansprocesserna, det är ett komplett affärssystem med lösningar för produktion, distribution & logistik, CRM, e-handel, professionella tjänsteföretag och mycket mera.

Vi tror att detta är ett av många skäl till att Oracle NetSuite är den enda leverantören i Gartners rapport som stödjer alla storlekar av företag – från medelstora, stora till globala organisationer.

Läs rapporten här Gartner Magic Quadrant for Cloud Core FMS for Midsize, Large and Global Enterprises report.


Vänligen kontakta mig om du vill veta mera!

martin.englert@xperitus.com
+46 70 693 88 60