NetSuite – Version 2019.1

 

NetSuite, branschens ledande leverantör av affärssystem i molnet, kommer snart att släppa sin nya version av sitt kompletta affärssystem. I den nya versionen 2019.1 är några av de funktionella höjdpunkterna följande

  • Nya SuiteAnalytics Workbook – ett nytt och kraftfullt sätt att fatta välgrundade affärsbeslut, visualisera din affärs data i det nya uppdaterade gränssnitten. SuiteAnalytics Workbook är det senaste exemplet på den inbyggda BI-funktionaliteten i NetSuite.
  • Hantera komplexa lokala och globala momsberäkningar med nya SuiteTax. En viktig funktionalitet för dig som opererar i och på en global marknad.
  • Förbättra produktiviteten and effektivisera skapandet av dina projekt med nya funktionaliteten för att skapa ett projekt direkt från en affärsmöjlighet eller estimat.
  • Hantera och effektivisera din kvalitetsprocess globalt med det effektiva ”tablett-gränssnittet” tillgängligt i alla NetSuite supporterade språk.

För ytterligare information om nyheterna i version 2019.1 se följande nyheter i Suite Cloud plattformen (8min) och dessa för bransch specifika nyheter inom Tillverkning (17min), Partihandel/Distribution (15min) och Tjänsteföretag (17min).

Se även en överblick av 2019.1 här (25min) eller läs mer om hur NetSuite, #1 Världsledande affärssystemet i molnet kan hjälpa ditt företag.

 

Vill du veta mer om NetSuite och senaste versionen?
Kontakta Martin Englert

martin.englert@xperitus.com
+46 70 693 88 60