NetSuite 2019 version 2 levererar betydande affärsvärde

Branschens ledande leverantör av affärssystem i molnet, NetSuite, har annonserat sin kommande version av sitt kompletta affärssystem. NetSuite’s kunder erhåller två större uppgraderingar per år, och med varje uppgradering levereras ny funktionalitet och nya funktioner som är tillgängliga i genomsnitt inom en timme till ingen extra kostnad.

Den nya versionen av NetSuite levererar betydande affärsvärde för många olika branscher. Ett par av de viktigaste nyheterna för företag inom tillverkning och partihandel & distribution är

o   Uppdaterad version av mobilitetslösningen för WMS (lagerhanteringsmodul). De dagliga arbetsuppgifterna på lagret är ofta manuella, tidsödande och risken för felhantering är överhängande. I nya versionen av NetSuite kan kunder dra nytta av flertalet nya funktioner för att automatisera och kvalitetssäkra sina lagerprocesser.

o   Helt nytt mobilt gränssnitt med möjlighet till anpassning i standard – utan programmering!

o   Ny funktion för orderfrisläppning, förbättrade funktioner för orderplock, ny funktion och logik för plockrekommendationer och fler nyheter därtill.

o   Förbättrad prestanda, nu möjligt att plock upp till 10,000 orderrader per lager och dag.

o   Helt nya Supply Chain Control Tower som ger dig en överblick av din försörjningskedja.

o   Systemvarningar ger dig snabb och tydlig information gällande kritiska avvikelser i din försörjningskedja som kräver omedelbara åtgärder.

o   Helt ny funktion för att förutse potentiella risker med inköpsorder vars leveransdatum sannolikt inte kan hållas. Granska föreslagna åtgärder och bekräfta dessa om du vill genomföra dom.

o   Simulera olika ’vad om’ scenarier för att bättre förstå effekten av en lagerförändring.

o   Med den nya Supply Allocation kan du automatiskt allokera framtida lagersaldon (inköps-, tillverknings- och transferorder) till kundorder och därigenom ge dina kunder ett korrekt leveransdatum. Tack vara den regelstyrda allokerings- och reservationsfunktionen kommer du att optimera nuvarande och framtida lagertillgånger, maximera lönsamheten och kundnöjdheten.

o   I version 2019.1 lanserade Netsuite det nya inbyggda BI-verktyget SuiteAnalytics Workbook. I den nya versionen levereras ytterligare nya funktioner samt färdigbyggda analyser (’workbooks’) för tillverkning, inköp, planering och lager – alla analyser tillgängliga från dag 1, vilket besparar dig både tid och kostnad.

För mer information, läs om de branschspecifika nyheterna inom Tillverkning, Partihandel och Distribution här

Se även övrig information gällande nyheter för andra branscher.

Men detta är inte allt, det kommer många fler nyheter i nya versionen av NetSuite! Om du inte redan är NetSuite kund men vill veta mer om NetSuite och de nya funktionerna kontakta då mig!

Vill du veta mer om NetSuite och senaste versionen?

Kontakta mig så berättar jag mer!

martin.englert@xperitus.com
+46 70 693 88 60