xperitus medverkar på Logistik och ERP mässa i Värnamo

Välkommen att träffa oss från xperitus när vi deltar på årets ”Logistik och Affärssystemmässa i Värnamo. Mässan äger rum den 21:e mars på det nya toppmoderna Campus och Näringslivscentrat – GUMMIFABRIKEN, Värnamo.

Likt tidigare år erbjuds intressanta gästföreläsningar inom IT och logistik på förmiddagen och under eftermiddagen är det demovisningar av olika system och koncept.

Parallellt arrangeras en mässa med utställare av olika affärssystem, xperitus kommer vara på plats med affärssystemet NetSuite. Antal deltagare har pendlat mellan 225–300 personer. Deltagarna kommer från ledande befattningar inom tillverkande-, handels- och entreprenadföretag i södra Sverige. Evenemanget är kostnadsfritt för de inbjudna, så tveka inte på att anmäla dig nu!

Kom och lyssna på hur vi på xperitus tillsammans med det världsledande publika molnbaserade affärssystemet NetSuite kan effektivisera era affärsprocesser och i realtid visualisera affärskritiska data via inbyggd affärsintelligens (BI), där allt bygger på en enhetlig databas med hög tillgänglighet (7×24). Med NetSuite får du ett bekymmerslöst och kostnadseffektivt ägande där Ni kan fokusera på er kärnverksamhet istället för på ineffektiva och kostsamma systemlösningar.