SuiteWorld i Las Vegas, April 1–4

Din nordiska Netsuite partner xperitus kommer att deltaga på årets SuiteWorld som i år hålls på The Sands Expo and Convention Center i Las Vegas 1–4 april. Oracle NetSuite SuiteWorld är det världsledande molnbaserade affärssystemet NetSuite’s stora årliga konvent för både kunder, partners och Oracle Netsuite anställda.

Under fyra dagar får vi höra och se de senaste och kommande nyheterna i NetSuite, höra och se hur andra kunder har använt NetSuite för att vidareutveckla och växa sin affär ytterligare. I de många utbildningssessionerna så erbjuds fördjupade funktionella genomgångar i olika delar av NetSuite’s breda affärssystem. Med närvaro av Oracle NetSuite’s produktansvariga finns möjligheter till fördjupade diskussioner samt få insikt i vad vi kan förvänta oss av kommande NetSuite releaser.

För oss på xperitus är det viktigt att deltaga på SuiteWorld för att se och höra de senaste nyheterna, skapa relationer med kunder, samarbetspartners samt nyckelpersoner inom Oracle NetSuite. Detta gör vi för att ni skall vara trygga när ni väljer att samarbeta med oss.

Kommer du själv att deltaga på SuiteWorld? Hör av dig till mig så bjuder jag på något förfriskande i värmen i Las Vegas, väl mött!

För mer information om NetSuite SuiteWorld besök även www.netsuitesuiteworld.com.

För mer information om xperitus besök även www.xperitus.com. 

Vill du veta mer om NetSuite och SuiteWorld?
Kontakta Martin Englert

martin.englert@xperitus.com
+46 70 693 88 60